Ljuvlig morgon

Det är fredag, jag är ledig och solen skiner! Tänkte ta en tur till bageriet och köpa frallor sen kanske lite fika att svänga förbi sambons jobb med. Han brukar uppskatta det... :)


En liten del...

... av vårt hem ser ut såhär. Vi har bott i lägenheten snart 3 månader, och vi har ej hunnit få så mycket detaljer eller "vi"-känsla, men vi har möbler som fungerar och det är ganska bra att inte ha perfekt från början, då ser man så enkelt vad det är man vill byta ut och förnya. Och snart får man börja "vinterpynta"... :)
En sån sak som vad tusan man har för gardiner i vardagsrummet är ju helt vansinnigt svårt att bestämma!

Skor

Jag har köpt mig bra skor att arbeta i. Har haft väldigt ont i ryggen under sista tiden och jag står ju rakt upp och ner i "vanliga" skor utan någon genomarbetad sula m.m., inte så konstigt egentligen att kroppen säger ifrån. Så jag gick till Stadium och provade lite skor, och hem följde faktiskt ett par Easytone. Bra för fötter, och tränar även vader och rumpa (vi får väl se då..). Men dom är så grymt sköna, och man får ett lätt luftigt steg i dom.

Dom var inte farligt dyra heller, 700kr gick dom på. Det får man ju ge för promenad/springskor som "inte" tränar rumpa och vader också hehe!RSS 2.0