In pain.

Ja ni, idag var dagen jag skulle prova att vaxa något annat än benen. Och innan ni rusar iväg i tanken, nej, det var inte bikinilinjen jag syftade på. Jag skulle vaxa mig under armarna, för att slippa raka så ofta helt enkelt.

Följde instruktionerna till punkt och pricka och drog snabbt av remsan - fy h e l v e t e vad det smärtade! Det är för tusan skönare att ramla av en häst i full fart! Jag drog två ggr (dum som man är) på samma ställe utan något vidare resultat, mest ömma och röda, svullna armhålor helt enkelt.

Jag ska aldrig prova det igen! Det gör fortfarande ont, får gå med armen lyft så den inte ligger mot huden. Aj aj vilket tok... Starka kvinnor ni är som fixar det. Aldrig mer.


Inspo

Känner för att göra om lite hemma! Vi är på G att köpa nya sängen nu, så vi får det fint i sovrummet. Just nu med vår 2,40 säng får vi inte plats med nattduksbord ens. Sen vill jag ha något på väggarna i vardagsrummet. Måste få lite inspiration och lite mer ork, så ska jag försöka skruva upp lite. 

Ikea hemma bjuder ju på många fina tips, har ni den appen? Super!Vi har numera gardiner också. ;)


2012's riktlinjer

Nu är (äntligen) jul och nyårsveckorna över och lugnet börjar komma tillbaka, både på jobbet och i hemmet. Fått storstädat hemma, men än har vi julpyntet kvar, gillar ljuset som ges.

Nu börjar ett nytt år med nya mål och riktlinjer, är det inte skönt att man blir så inspirerad, även om man kanske inte gör slag i alla saker man tänkt sig så får man en kick på något vis! Jag har några mål med detta år, några är:

- Styrketräna
Nu har jag dubbla appar på min iphone som ska hjälpa mig att stärka rygg och mage, sen har vi även skaffat en sån där stång i dörrkarmen så vi kan göra "pull-ups" som tränar hela kroppen i princip. Älskar utmaningen att alltid klara en extra för varje dag... Även om jag just nu är fast på 3, puh!

- Ridträna mer
Mer kvalitetstid i stallet samt mer träningspass då hästen blivit ett år äldre och klarar större belastning måste även ryttaren göra det.. Satsar på att vara med på 2 dagars träningar 27-28 februari, tidigare har vi bara kört 1 dag men nu ska vi klara 2 i rad.

- Träffa mina vänner mer
Detta året som gått har varit sjukt händelserikt, och jag har knappt hunnit med själv, hur ska man då hinna med sina kompisar? Jadu. Men nu känner jag att man kommit in i jobb, fixa hemmet och allt därtill och stallet. Nu finns möjligheterna att träffas mera. Sen börjar fler och fler av kompisarna bli självständigare och lättare att träffas hemma hos varann, alla har egna bilar och sådär. Hihi låter så ung! ÄR ung haha.


Som ni ser är mina mål bara för att må bättre. För det kan man väl lova sig själv, att man ska må bra! :)
Blivit mörk i håret nu! Är en dålig bild, men är en mörk, mörk kopparbrun. Vad säger ni, brunt vs blondt?


RSS 2.0