BäbisMin nya häst.

Han heter Molle och är jättetrevlig. :)

Lite nyttSmågrejer jag köpte förra helgen.

Idag har jag bakat scones till kvällsfikat, ja då somnar pojkvännen och sover från halv sju tills nu, hoppas han somnar inatt bara (det tror jag nog han gör...). Jag börjar bli trött efter en jobbhelg, är ledig imorgon sen jobbar jag tisdag sen väntar 2 lediga dagar till! Har faktiskt tagit semester en av dem dagarna. Hihi, va vuxet att kunna plocka en semesterdag sådär!Shopping

Idag har jag fått lite shoppat, ibland shoppar man impulsivt men idag hade jag en färdig lista på saker jag behövde vilket var väldigt skönt och gjorde att man inte fick med sig onödiga saker. (kändes det iallafall som)

Blev torrschampo, värmespray, lite iphonetillbehör, nyckelväska och två vårtröjor. Har redan börjat min shopping inför våren javisst! Gillar pastellfärger, gärna mot aprikos, rosa och så. Vitt funkar ju alltid. 
Måste dock rensa min garderob. Gör det flera gånger om året, men när man arbetar i klädbutik fylls den på dubbelt så fort hela tiden! Kanske kunde man sälja lite plagg.. Knappt några som används, har mycket oanvänt också. Man ska bara orka fota allting först.. 

Nu blir det lata sig resten av kvällen!2 kjolar som jag älskade, den vänstra är kvar och den används fortfarande, den högra gav jag bort för jag använde den aldrig, inte ens en enda gång. Men "älskade" den när jag köpte den...hehe är ni likadana?

På G

Något sånt här tänkte vi sätta upp i hallen. Med skyltar mot våra barndomshem, stan, stallet och kanske nån storstad. Lite roligt!Fredag!

Hej! Idag slutar jag jobbet kl sex, sen blir det ledig helg för min del! Underbart, skulle man kunna kalla det. Ang inredningen hemma så försöker jag inspireras och vi har nog kommit på några saker vi vill få upp i hemmet, men det tar sin lilla tid, ska passa in mellan jobb och annat man "måste" göra liksom.

Om ni vill kan ni följa mig på instagram, heter samma där som här. :)


RSS 2.0